Vi tilbyder

Fotodetektor m/u kæledyrsfunktion​

​Vores fotodetektor er unik på markedet og giver dig en ekstra sikkerhed for, at vi kan reagere hurtigt og korrekt på gerningstidspunktet. Når alarmen går sendes en billedsekvens til vores alarmcentral, der således med sikkerhed kan se, hvorfor alarmen er gået. Fotodetektoren er endvidere sabotagesikret, hvilket betyder at vi får besked, hvis detektoren forsøges ødelagt eller afmonteret. Kan fås både med eller uden kæledyrsfunktion op til 36 kg, hvilket vil sige, at hunden eller katten frit kan bevæge sig i rummene uden at alarmen går.

Med/uden kæledyrsfunktion

Installationspris: kr. 599,-

Månedligt abonnement + kr. 20,-

Detektor m/u kæledyrsfunktion

Vores traditionelle detektor fås også både med eller uden kæledyrsfunktion op til 36 kg. Detektoren reagerer ved bevægelser og ved temperaturforandringer inden for det sikrede område. Detektoren er endvidere sabotagesikret, hvilket betyder, at vores kontrolcentral får alarm, hvis den saboteres.

Uden kæledyrsfunktion

Installationspris: kr. 399,-

Månedligt abonnement: + kr. 20,-

Med kæledyrsfunktion

Installationspris: kr. 399,-

Månedligt abonnement: + kr. 20,-

Røgmelder

Røg-/varmemelderen fungerer med optisk teknik og identificerer derfor hurtigt røg- og varmeudvikling i dit hjem.

Kombineres røgmelderen med en fotodetektor er dit hjem således godt sikret både ved indbrud og brand.

Installationspris: kr. 599,-

Månedligt abonnement: + kr. 20,

Åbningskontakt

Åbningskontakten monteres i en dør- eller vindueskarm. Åbningskontakten konstaterer om døren eller vinduet står åbent eller lukket. Hvis en dør eller et vindue åbnes når alarmen er tilkoblet, får vores kontrolcentral straks besked.

Installationspris: kr. 399,-

Månedligt abonnement: + kr. 10,-​

Nøglebrik

Med en smart lille nøglebrik kan privatalarmen let til- og frakobles uden du behøver huske på en vanskelig kode. Nøglebrikken gør privatalarmen yderst nem at betjene for alle i familien. Hvert medlem i familien har mulighed for at få deres egen personlige nøglebrik. Nøglebrikken fås i tre forskellige farver.

Installationspris: kr. 599,-

Månedligt abonnement: + kr. 10,-

Betjeningspanel

Vi har adskilt betjeningspanel og central, hvilket har flere fordele. Dels slipper du for at have en stor central hængende synligt, for selvom vores central er ret lækkert designet sammenlignet med mange andre centraler, så kan du sikkert dekorere dine vægge med kønnere genstande. Dels betyder adskillelsen af central fra betjeningspanel, at tyven ikke ved, hvor centralen er placeret, og han har dermed ingen mulighed for at ødelægge centralen inden alarmen går. Via betjeningspanelet kan tilkaldetrykket aktiveres, hvis du skulle få brug for akut assistance.

Installationspris: kr. 599,-

Månedligt abonnement: + kr. 20,

​Fjernbetjening

Med en smart og simpel fjernbetjening kan du let til- og frakoble alarmen. På den måde har du eksempelvis mulighed for, at til- og frakoble alarmen indenfor en rækkevidde på op til 50 meter. Samtidig kan fjernbetjeningen bruges til at aktivere tilkaldetrykket. Fjernbetjeningen kodes så den udelukkende passer til dit sikringssystem.

Installationspris: kr. 199,-

Månedligt abonnement: + kr. 10,-

​Trådløs sirene

Sirenen har to meget væsentlige opgaver: For det første har sirenen en afskrækkende effekt ved indbrud fordi lydgenerne stresser tyven. For det andet er det også sirenens opgave, at bekræfte når alarmen til- og frakobles - det sker ved en bekræftelseslyd (bib). Sirenen har en justerbar lydstyrke mellem 95 - 120 dBA

Centralen, der indgår i basispakken, har indbygget sirene, men i enkelte tilfælde kan det være fornuftigt at udbygge pakken med en ekstra sirene.

Installationspris: kr. 599,-

Månedligt abonnement: + kr. 20,-

Nøgleboks

Nøgleboksen indbygges typisk udvendigt på husets facade. Nøgleboksen anvendes af vægteren ved alarm og tilvejebringer en hurtig adgang til det sikrede område. Det gør det muligt for vægteren at sikre huset både udvendig og indvendig ved alarmpatruljering.

Installationspris: kr. 699,-

Månedligt abonnement: + kr. 10

Få et tilbud​

Du er velkommen til at kontakte os herunder. Vi til vende retur med svar, hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sikre løsninger til private og erhverv

Kontakt os for et gratis tilbud​

Firma​

Bigårdens El & Alarm

​CVR: 33049080

Send os en mail:​

Ring til os​