Videoovervågning mod indbrud og tyveri

​Hos Bigårdens El & Alarm tilbyder vi opsætning af alarm og videoovervågning for private såvel som erhverv i blandt andet Kirke Hyllinge, Skibby og resten af Hornsherred samt Roskilde og omegn.

Vælg den rette form for tyverisikring

Mulighederne for at sikre sig mod indbrud og tyveri er mange, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning for lige netop dig og dine behov.

Vi tilbyder en gennemgang af dine risici, så du præcis ved, hvad du skal tænke på - og ikke mindst hvad tyven tænker på!

Derudover tilbyder vi en række forskellige produkter, som du kan vælge mellem

Vælg en præventiv løsning

En optimal tyverisikring er præventiv, giver tryghed og er en rigtig god investering i forhold til udgiften i forbindelse med eksempelvis et indbrud, hvor sure timer skal bruges på udfyldelse af forsikringspapirer, og den tabte arbejdsfortjeneste kan koste dyrt. Her er opsætning af videoovervågning en rigtig god løsning, da et overvågningskamera både virker præventivt og samtidig tager nogle rigtig gode billeder, så tyven kan identificeres, hvis uheldet alligevel har været ude

Vores løsninger indebærer blandt andet, at du via en app kan se, hvad der sker i dit hjem eller i din virksomhed, og du får også en besked, hvis der er uventet aktivitet, uanset om det er nat eller dag.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige løsninger, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på videoovervågning.

Ring til os på telefon 24 40 70 83, skriv til vores e-mail info@beoga.dk eller benyt dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores primære åbningstider er i tidsrummet 08.00 – 17.00. 

Få et tilbud​

Du er velkommen til at kontakte os herunder. Vi til vende retur med svar, hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sikre løsninger til private og erhverv

Kontakt os for et gratis tilbud​

Firma​

Bigårdens El & Alarm

​CVR: 33049080

Send os en mail:​

Ring til os​